0372 901 930 masut@rofa.ro

Despre ROFA

Rofa Textil Product din România face parte din grupul ROFA din Germania, având peste 100 de ani experiență în domeniu

Prezentare companie

Sc Rofa Beckleidungswerk Schüttorf Gmbh & Co.KG Germania este unul dintre principalii producători de echipament textil de protecție. Fondată încă din 1897 ca și țesătorie, firmei i s-au adăugat pe rând atelierele de vopsitorie, tratare chimică și croitoria. Astăzi, rofa lucrează cu 195 de angajați și colaboratori. Un avantaj deosebit, este considerat de rofa faptul că intreprinderea produce în Germania totul, de la firul de ață, până la produsul finit. Controlul calitativ exigent al fiecărui stadiu de producție, garantează standarde ridicate în ceea ce privește calitatea, siguranța și livrarea produselor.
S.C. Rofa Textil Product S.R.L. face parte din grupul ROFA având 100 de ani experiență în acest domeniu.

În septembrie 2004 la Arad a fost inaugurată o hală de producție de 2400 mp, având o capacitate de lucru de aproximativ 250 persoane. În prezent, capacitatea de producție este de 800-1000 buc./zi de echipamente, acest lucru datorându-se utilajelor de ultimă generație și unei linii de croi automate aduse din Germania.

Produse și servicii

Produsele noastre sunt certificate CE și sunt confecționate din bumbac 100% sanforizat, de diferite calități (275-550 g/mp), amestec poliester-bumbac, bumbac-poliester, poliester 100%, Proban, Rofatex și Nomex Comfort de concepție DuPont, toate aceste materii prime sunt produse de firma pe care o reprezentăm. Gama noastră de produse are la ora actuală aproximativ 850 de articole pentru toate domeniile care necesita un echipament de protecție.

Articolele sunt plăcute la purtat, datorită conformității țesăturilor cu cerințele normelor Eco-Tex Standard 100. Echipamentul de protecție rofa amplifică imaginea și, indiferent de domeniul de activitate – industrie, intreprinderi mici și mijlocii sau comerț – valorifică apartenența angajaților la o anume firmă sau concern, constituindu-se într-un important factor de reclamă. Angajații îmbrăcați în echipament de protecție rofa devin astfel exponenți de imagine importanți pentru orice intreprindere.

Echipament Corporate Identity

Echipamentul Corporate Identity, ca factor de imagine mai are și avantajul consolidării încrederii în competența efectivă a companiei, generând și printre angajați, sentimentul de apartenență la un grup și stimulând spiritul de echipă.

Echipamentul personalizat de firmă poate fi realizat conform cerințelor speciale ale clientului.

Diverse combinații de culori, într-o cromatică atractivă, precum și valoarea tehnică deosebită a echipamentului, se aliniază calităților excelente, garantate de rofa în ceea ce privește rezistența culorilor, soliditatea ansamblului, rezistența la uzură, decolorare, spalăre industrială și diverse alte solicitări mecanice sau chimice.

Punctele noastre forte la ROFA sunt:

  • modernizarea produselor actuale, urmărind tendințele modei, comoditatea și funcționalitatea;
  • urmărirea tendințelor actuale de producere a țesăturilor, confecționare a îmbrăcăminții, tratare chimică / impregnare și vopsire;
  • controale de calitate permanente ale diverselor stadii de producție – de la firul de ață până la produsul finit;
  • un laborator propriu de testare;
  • siguranța conferită prin reatestarea anuală a certficatului Eco-Tex Standard 100 (produse în contact cu pielea);
  • contact permanent și dialog deschis cu clienții ;
  • livrarea în cel mai scurt timp a tuturor produselor;
  • acordarea de asistență și recomandarea produselor de protecție adecvate, în locația clientului, sau la sediul nostru din Arad;
  • confecționarea de echipament de protecție personalizat respectiv conferirea asa-numitului Corporate Identity.

Clienți și parteneri

Vânzarea directă către “end-user” reprezintă principala activitate, fiind în acest moment unicul sau principalul furnizor al unor firme ca: OMV PETROM S.A, SNTGN TRANSGAZ SA, KRAFTANLAGEN ROMANIA SRL, KAROM, ROHRER SERVICII INDUSTRIALE, ARCELOR MITTAL, PETROTEL LUKOIL, PETROFAC ROMANIA, FORAJ SONDE CRAIOVA și alții.

În urma experienței dobândite prin colaborarea cu firme ca : RWE, SIEMENS, BOSCH, BAYERN, COCA-COLA , BASF, E-ON, MERCK, BIS, BP, Lufthansa Düsseldorf suntem la curent cu cerințele și standardele unor asfel de companii.

“Clientul nostru – stăpânul nostru” este o lozincă luată de noi foarte serios. Cine nu crede, poate să încerce și se va convinge. De altfel, deviza noastra este:

“PUTEȚI ÎNCERCA ȘI LA ALȚII, DAR VEȚI SIMȚI DIFERENȚA”

Vezi toate categoriile de produse

Vă punem la dispoziție produse pentru mai multe domenii de activitate: oil & gas, construcții, electric, etc.
Toate produsele

SC Rofa Beckleidungswerk Schüttorf Gmbh & Co.KG Germania este una dintre principalii producători de echipament textil de protecție a muncii.

Site-ul companiei din Germania: www.rofa.de

DIE TEXTILMANUFAKTUR SEIT 1897

Weaving Mill / Performance treatments / Sanforisation / Manufacturing / Embroidery

PRODUSE

ECHIPAMENT PROTECȚIA CORPULUI

ECHIPAMENT PROTECȚIA CAPULUI

ÎNCĂLȚĂMINTE PROTECȚIE

TABEL MĂRIMI

CONTACT

"DE LA FIRUL DE AȚĂ, PÂNĂ LA PRODUSUL FINIT"