0372 901 930 masut@rofa.ro

Materiale

 

ROFA Textil vă oferă echipamente de protecție confecționate din țesături de cea mai bună calitate, special concepute pentru siguranța și confortul personalului în diverse domenii de activitate.

Produse

Materiale folosite de ROFA la confecționarea echipamentelor

Produsele noastre sunt certificate CE și sunt confecționate din bumbac 100% sanforizat, de diferite calități (275-550 g/mp), amestec poliester – bumbac, bumbac-poliester, poliester 100%, Proban, Rofatex si Nomex Comfort, de concepție DuPont. Toate aceste materii prime sunt produse de firma pe care o reprezentăm. Gama noastră de produse are la ora actuală aproximativ 850 de articole pentru toate domeniile care necesită un echipament de protecție.

PROBAN® este un procedeu chimic complex, supus unui control de calitate riguros, care, prin aplicare, conferă țesăturilor proprietăți igifuge, active și după cicluri repetate de spălare. Tipuri de țesătură: PROBAN® BBC și PROBAN® Amestec.

Țesătură de concepție DuPont, care îndeplinește condițiile de performanță ale echipamentelor din materiale flexibile, destinate protecției corpului  împotriva contactului cu flacăra deschisă și/sau radiație termică.

Țesătură extrem de resistentă la la uzură, solicitări mecanice la tracțiune și frecare, în stare umedă sau uscată, permite spălarea la temperaturi extrem de ridicate și călcarea cu ușurință. Tipuri de țesături: BBC 100%, Amestec 60% BBC 40% Polyester, Amestec 65% Polyester 35% BBC.

Vezi toate categoriile de produse

Vă punem la dispoziție produse pentru mai multe domenii de activitate: oil & gas, construcții, electric, etc.
Toate produsele

SC Rofa Beckleidungswerk Schüttorf Gmbh & Co.KG Germania este una dintre principalii producători de echipament textil de protecție a muncii.

Site-ul companiei din Germania: www.rofa.de

DIE TEXTILMANUFAKTUR SEIT 1897

Weaving Mill / Performance treatments / Sanforisation / Manufacturing / Embroidery

PRODUSE

ECHIPAMENT PROTECȚIA CORPULUI

ECHIPAMENT PROTECȚIA CAPULUI

ÎNCĂLȚĂMINTE PROTECȚIE

TABEL MĂRIMI

CONTACT

"DE LA FIRUL DE AȚĂ, PÂNĂ LA PRODUSUL FINIT"